Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-06@02:38:49 GMT

چند ساعت تا تعیین تکلیف محدودیت‌های نوروز ۱۴۰۰

تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۳۱۷۶۳۳

چند ساعت تا تعیین تکلیف محدودیت‌های نوروز ۱۴۰۰

چند ساعت دیگر، تکلیف مسافرت‌های نوروزی مشخص خواهد شد؛ اینکه سفر به کدام شهر‌ها آزاد است و به کدام شهر‌ها ممنوع!
به گزارش «تابناک»، در آستانه دومین نوروز کرونایی، سوال درباره محدودیت‌های سفر در تعطیلات پیش رو تبدیل به یکی از پرتکرارترین سوالات جامعه شده و بحث درباره آن به شدت داغ است. پرسشی پرتکرار که انتظار می‌رفت خیلی پیش از این‌ها پاسخ داده شود، اما بعد از چند نوبت قرارگرفتن در زمره دستورکار‌های ستاد ملی مقابله کرونا هم پاسخ نیافت تا نهایتا همه چیز به روز ۲۵ اسفند ۹۹ موکول شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


آن گونه که ستاد ملی تصمیم گرفته، تعطیلات پیش رو مشمول هیچ طرح ویژه‌ای نیست و قرار است محدودیت‌های فعلی تنها با تشدید نظارت بر اجرای آن‌ها و سخت گیری در پروتکل‌های بهداشتی به اجرا در آید. یعنی تداوم ممنوعیت سفر به شهر‌های قرمز و نارنجی کرونایی که از آذرماه امسال اجرا می‌شود و تخلف از آن‌ها مشمول جریمه است. شهر‌هایی که افزون بر آنها، چند شهر مسافرپذیر هم فارغ از رنگ بندی شان، مشمول منع سفر هستند.
اما کدام شهر‌ها قرمز هستند، کدام‌ها نارنجی و چه شهر‌هایی در دسته بندی زرد و آبی قرار دارند؟ تنها تدبیر ویژه مسئولان در این خصوص، حذف آمار رنگ بندی کرونایی شهر‌های کشورمان در دو هفته اخیر بوده تا مسافرت نوروزی قابل برنامه ریزی نباشد و لابد از حجمش کاسته شود. آماری که گفتند در روز ۲۵ اسفند اعلام خواهد شد و حالا بسیاری چشم انتظار اعلامش هستند تا بتوانند برای تعطیلات پیش رو برنامه ریزی کنند.  
اعلام وضعیت کرونایی شهر‌ها که آخرین بار در ۸ اسفند به روزرسانی شده و بر اساس آن، ۱۱ شهرستان قرمز، ۵۲ شهرستان نارنجی، ۲۱۷ شهرستان زرد و ۱۶۸ شهرستان آبی اعلام شدند. با این یادآوری که هر یازده شهر قرمز در استان خوزستان قرار داشتند و سخنان اخیر مسئولان حکایت از تغییر رنگ برخی از آن‌ها از قرمز به نارنجی در روز‌های گذشته دارد. این در حالی است که در این مدت، شاهد ابراز نگرانی مسئولان درباره روند صعودی بیماری در استان چهارمحال و بختیاری بودیم که می‌تواند منجر به شکل گیری شهر یا شهر‌هایی قرمز در این استان شده باشد.
این در حالی است که به تاکید سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا، ویروس جهش یافته در ۲۸ استان کشورمان شناسایی شده، اما به رغم آن، در حال حاضر روند شیوع ویروس در اغلب نقاط کشور نسبتا پایدار، اما شکننده است. وضعیتی که با توجه به تعطیلات پیش رو ممکن است خیلی سریع تغییر کند که وعده مسئولان در این خصوص، اتخاذ تصمیمات سختگیرانه و تشدید محدودیت هاست.
نکته قابل تامل در این میان، روند صعودی آمار‌های کرونا در برخی از کشور‌های همسایه از جمله عراق است که می‌تواند منجر به بروز مشکلاتی برای کشورمان شود، همان گونه که به شکل گیری بحرانی وسیع در خوزستان منجر شده و وضعیتی پدید آورده که احتمالا منع کامل سفر به این استان در نوروز را موجب خواهد شد.
به این ملاحظات، بلاتکلیفی چند شهر مسافرپذیر مانند اصفهان، شیراز و مشهد را هم باید افزود که معلوم نیست در نوروز نیز مشمول منع تردد خواهند شد یا خیر؟ ابهامی که برای سه استان شمالی کشورمان و همچنین امثال جزیره کیش و قشم هم وجود دارد و بایستی دید فردا رفع خواهد شد یا خیر؟  

منبع: تابناک

کلیدواژه: چهارشنبه سوری هوشنگ میرزایی سید احمد خمینی حداقل دستمزد مهدی باکری ویروس کرونا آمار شهرهای قرمز و نارنجی ستاد ملی مقابله با کرونا نوروز1400 چهارشنبه سوری هوشنگ میرزایی سید احمد خمینی حداقل دستمزد مهدی باکری تعطیلات پیش رو خواهد شد شهر ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۱۷۶۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرمت خانه‌های تاریخی اردبیل امسال تعیین تکلیف می‌شود

حسن محمدی ادیب گفت: یک هزار آثار تاریخی ثبت شده ملموس و ناملموس در این استان وجود دارد که از این تعداد ۱۱۳ بنای تاریخی شامل پل‌ها ، خانه‌ها ، مساجد ، کلیساها و تپه‌های تاریخی که روی آنها بنا وجود دارد، شناسایی شده است.

مدیرکل میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل افزود: در استان اردبیل ۱۶ خانه تاریخی وجود دارد که از این تعداد ۹ خانه تاریخی در دهه ۸۰ با اعتبارات دولتی تحت تملک دولت و اداره میراث فرهنگی قرار گرفته و هفت خانه همچنان در اختیار مردم و مالکان بناها قرار دارد.

او با اشاره به تخریب برخی از خانه‌های تاریخی اردبیل اظهار کرد: خانه‌هایی که همچنان در اختیار مالکان آنهاست به هر حال مورد رسیدگی قرار می‌گیرد و قابل استفاده است اما برخی از خانه‌هایی که تحت تملک دولت بوده و طی سال‌های گذشته به طور کامل هم مرمت شده، به دلیل عدم رسیدگی در مرحله تخریب قرار دارد.

محمدی ادیب افزود: البته خانه‌های تاریخی زیادی در اردبیل وجود دارد که این خانه‌ها واجد ارزش تاریخی هستند ولی واجد ثبت نیستند و شاخص‌های مورد نیاز برای ثبت شدن را ندارند.

او در خصوص فرایند ثبت خانه‌ها و اصولا آثار تاریخی گفت: پرونده آثار تاریخی بر اساس اولویت‌های مدنظر شورای فنی برای ثبت به وزارت میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی ارائه می‌شود و این پرونده‌ها مورد داوری قرار می‌گیرند، پرونده خانه‌های دیگری از استان اردبیل برای داوری به وزارتخانه ارسال شده که به مرحله ثبت نرسیدند.

مدیرکل میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل با بیان اینکه تاکنون تعداد زیادی خانه تاریخی در سطح کشور ثبت شده است، گفت: وزارتخانه در شرایط فعلی بر روی ثبت مساجد و خانه‌های تاریخی کار می‌کند. پرونده ثبت ۵۴ کاروانسرای ایران هم در قالب یک پرونده جامع به یونسکو ارائه شده بود که کاروانسرای سنگی شاه عباسی صائین هم جزو این مجموعه است.

محمدی ادیب افزود: با توجه به محدودیت اعتبارات دولتی رویکرد وزارت میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی استفاده از توان و ظرفیت سرمایه‌گذاران بخش خصوصی برای احیا و مرمت خانه‌ها و بناهای تاریخی است که این رویکرد در استان اردبیل هم وجود دارد.

به گفته او، در این راستا پارسال به موضوع استفاده از سرمایه‌گذاران بخش خصوصی شتاب داده شد و امسال هم اگر این روند ادامه یابد تمام خانه‌های تاریخی اردبیل تعیین تکلیف خواهد شد.

مدیرکل میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل تصریح کرد: پارسال چهار خانه تاریخی خادم باشی، شریعت، حمام اوچ دوکان و حمام پیرزرگر به سرمایه‌گذاران داده شد و امسال هم این روند ادامه خواهد داشت.

محمدی ادیب با بیان اینکه احیا و مرمت این خانه‌ها بر اساس نقشه اولیه و کاربری مورد تایید وزارتخانه خواهد بود، گفت: این خانه‌ها در گذشته متعلق به تجار و ملاکان بزرگ بوده که محل مراجعه مردم بوده است و مردم در این خانه‌ها رفت و آمد داشتند و الان هم با تغییرات مختصر همان کاربری مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

او با بیان اینکه تاکنون مرمت هفت خانه تاریخی اردبیل به طور کامل تمام شده است، افزود: هم‌اکنون خانه ارشادی اداره میراث فرهنگی شهرستان اردبیل است، خانه رضازاده به عنوان موزه شهدا و خانه صادقی به عنوان بوتیک هتل استفاده می‌شود ، خانه ابراهیمی نیز مجموعه اداری ستاد عتبات عالیات است و خانه مجتهدزاده هم قرار است به صورت مجموعه اقامتی مورد استفاده قرار بگیرد.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • تعیین تکلیف پساب تصفیه خانه یزد
  • آزادی زندانی پس از تحمل ۱۵ سال حبس
  • یک زندانی در استان تهران پس از ۱۵ سال حبس آزاد شد
  • تعیین تکلیف ماشین‌آلات راهسازی و معدنی رسوبی در بنادر
  • تعیین تکلیف ماشین‌آلات راهسازی و معدنی رسوبی
  • مرمت خانه‌های تاریخی اردبیل امسال تعیین تکلیف می‌شود
  • تعیین تکلیف هزار حلقه چاه کشاورزی جهت صدور پروانه بهره‌ برداری
  • ۴۵ پرونده امور اراضی استان تهران تعیین تکلیف شد
  • اولتیماتوم ۱۸ ماهه برای تعیین‌تکلیف شبکه فاضلاب بندرعباس
  • تعیین تکلیف پساب یزد