Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی وضع ذخیره‌سازی سوخت در تعطیلات نوروز 1400 را مطلوب ارزیابی و اظهار کرد: خوشبختانه سوخت‌رسانی در کشور به‌نحوی مطلوب در حال انجام است.
به گزارش خبرنگار شانا، کرامت ویس‌کرمی امروز (چهرشنبه، چهارم فروردین‌ماه 1400) در ارتباط ویدئوکنفرانسی با دکتر حسن روحانی، رئیس جمهوری از محل انبار نفت ری گفت: هم‌اکنون شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران با هماهنگی شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت روزانه حدود 220 میلیون لیتر انواع و اقسام فرآورده‌ نفتی مورد نیاز بخش‌های مختلف مصرف معادل 1.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

4 میلیون بشکه فرآورده‌های نفتی را وارد چرخه نقل و انتقال می‌کند.
وی با بیان اینکه ذخیره‌سازی و نگهداشت انواع فرآورده‌های نفتی شرایط مطلوبی دارد، افزود: عملیات سوخت‌رسانی در کشور حتی به مدت یک ساعت هم متوقف نبوده و شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی و خطوط لوله با همه امکانات خود 24 ساعته و بی‌وقفه در حال خدمت هستند تا با تامین به‌موقع سوخت‌های مورد نیاز، موجبات رضایت‌مندی هموطنان را فراهم کنند.
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران افزود: در کشور 27 میلیون دستگاه خودرو اعم از بنزینی و دیزلی، 17 میلیون دستگاه خودروی شخصی، 4 میلیون دستگاه خودروی عمومی وانت، 5.5 میلیون دستگاه موتورسیکلت و بیش از 800 هزار خودروی دیزلی وجود دارد که سهمیه‌بندی سوخت این دستگاه‌ها با هماهنگی و انسجام کامل انجام شده است.
ویس‌کرمی با بیان اینکه پارسال 27 میلیون قطعه کارت سوخت و 7 میلیون کارت المثنی صادر شد، اظهار کرد: در کشور 27 میلیون دستگاه خودرو اعم از بنزینی و دیزلی، 17 میلیون دستگاه خودروی شخصی، 4 میلیون دستگاه خودروی عمومی وانت، 5 میلیون و 500 هزار دستگاه موتورسیکلت و بیش از 800 هزار خودروی گازوئیل‌سوز وجود دارد که سهمیه‌بندی سوخت این دستگاه‌ها با هماهنگی و انسجام کامل انجام شده است.
وی ضمن قدردانی از رانندگان خدوم و زحمتکش نفتکش‌های جاده‌پیما و مالکان جایگاه‌های عرضه سوخت، به فعالیت 6 هزار و 500 باب جایگاه سوخت مایع و سی‌ان‌جی (گاز طبیعی فشرده) و 14 هزار نفتکش جاده‌پیما در کشور اشاره کرد و گفت: شرکت‌های حمل‌ونقل و همه دست‌اندرکارن مربوطه در کل روزهای سال و به‌ویژه ایام نوروز با تلاش‌ بی‌وقفه و شبانه‌روزی، سوخت مورد نیاز مردم را تامین می‌کنند و امسال هم در شرایط بسیار مطلوبی به استقبال نوروز رفتیم و در عمل توزیع سوخت را تاکنون به نحوی مطلوب انجام دادیم و از این به بعد نیز به پیش خواهیم برد.
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران با بیان اینکه هم‌اکنون روزانه بیش از 110 میلیون لیتر بنزین در پالایشگاه‌های کشور تولید می‌شود، گفت: با توجه به این مقدار تولید بنزین، وجود 14 هزار کیلومتر خطوط‌ لوله انتقال فرآورده‌های نفتی، ناوگان عظیم نقل و انتقال سوخت و ذخیره‌سازی‌های مطلوب در کنار برنامه‌ریزی‌های از پیش انجام شده با بخش‌های تولید، حمل‌ونقل و خطوط لوله انتقال فرآورده، هیچ‌گونه مشکلی در تامین سوخت وجود ندارد.
ویس‌کرمی، اوج مصرف بنزین در سال 99 را روز 28 اسفندماه با رقم 104 میلیون لیتر اعلام کرد و گفت: در فروردین‌ماه پارسال روزانه حدود 45 میلیون لیتر بنزین در کل کشور توزیع شد، در حالی که این مقدار در روزهای نخست فروردین‌ماه سال 1400 به میانگین روزانه 85 میلیون لیتر رسیده است که سبت به فروردین‌ماه پارسال افزایش روزانه حدود 37 تا 38 میلیون لیتری را نشان می‌دهد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی میلیون دستگاه خودروی میلیون لیتر فروردین ماه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۹۵۰۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزیده‌های نفتی هفته

خبرهای مربوط به امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعه توسعه ۱۶ میدان گازی، برگزاری نشست نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی دومین اجلاس بین‌المللی ایران و آفریقا​​​​​​​، آغاز عملیات حفاری ۶ حلقه چاه توسعه‌ای در میدان نفتی یادآوران و … را در گزیده‌های نفتی این هفته بخوانید.

امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعه توسعه ۱۶ میدان گازی: این تفاهم‌نامه‌ها برای افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی تولید گاز کشور با سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلاری هلدینگ‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی این هفته با حضور جواد اوجی، وزیر نفت امضا شدند.

اوجی در سخنانی در این آیین اعلام کرد که با مصوبه دولت، همه هلدینگ‌ها و سرمایه‌گذاران بخش خصوصی می‌توانند در بخش بالادستی صنعت نفت سرمایه‌گذاری کنند.

وی همچنین با بیان اینکه امسال ۷۹ پروژه نیمه‌تمام به ارزش ۱۶ میلیارد دلار با هدف جهش تولید به بهره‌برداری می‌رسد، گفت: ۵۰ پروژه جدید نیز به ارزش ۲۵ میلیارد دلار امسال آغاز می‌شود.

محسن خجسته‌مهر، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران نیز اعلام کرد: با نهایی و اجرایی‌شدن این تفاهم‌نامه‌ها بیش از ۱۶  مخزن گازی کشور توسعه می‌یابد.

مرتضی شاهمیرزایی، مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی هم راهبرد اصولی دولت سیزدهم را تکمیل زنجیره ارزش به‌منظور پرهیز از خام‌فروشی و ایجاد ارزش افزوده از منابع هیدورکربوری دانست و گفت: مجوز حدود ۱۷ طرح پتروشیمی پس از بازنگری‌های انجام‌شده لغو شد و طرح‌های تکمیل زنجیره ارزش جایگزین آن‌ها شدند.

وی همچنین از جمع‌آوری درمجموع یک میلیارد و ۴۰۰ میلون فوت‌مکعب از گازهای همراه شرق و غرب کارون، با سرمایه‌گذاری صنعت پتروشیمی، حداکثر تا سه سال آینده خبر داد.

برگزاری نشست نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی دومین اجلاس بین‌المللی ایران و آفریقا: سلیمان قاسمیان، مدیرکل آسیا، آفریقا و اقیانوسیه معاونت امور بین‌الملل و بازرگانی وزارت نفت در سخنانی در این نشست گفت: هم‌اکنون، براساس برآورده‌ها کشورهای آفریقایی بالاترین رشد اقتصادی را طی سال ۱۴۰۲ داشته‌اند و این مسئله چشم‌انداز روشنی را برای توسعه همکاری ما با این قاره در دو دهه آینده رقم خواهد زد.

رضا نوشادی، مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران هم از افزایش ۲۶ درصدی مصرف گاز جهان تا سال ۲۰۴۰ خبر داد،امیر هوشنگ کرمی، سرپرست امور بین‌الملل شرکت ملی گاز گفت که ایران به‌عنوان سومین تولیدکننده گاز مایع (ال‌پی‌جی) می‌تواند در افزایش صادرات این حامل انرژی در این قاره، نقش‌آفرینی کند، علی شاهوردی، مدیر هماهنگی افزایش ظرفیت و تعمیرات اساسی پالایشگاه‌های فراسرزمینی در شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی اعلام کرد که ایران برای صدور خدمات فنی و مهندسی به آفریقا در حوزه پالایشگاهی آماده است و بیژن چگنی، مدیر کنترل تولید شرکت ملی صنایع پتروشیمی با تأکید بر اینکه هم‌اکنون عمده محصول صادراتی پتروشیمی ایران به قاره آفریقا کود اوره است، تصریح کرد: اکنون سالانه حدود ۳۵۰ میلیون دلار کود اوره به این قاره صادر می‌شود.

اذعان صندوق بین‌المللی پول بر افزایش صادرات نفت ایران: براساس آماری که صندوق بین‌المللی پول از اقتصاد ایران منتشر کرده است، بخش نفت در اقتصاد ایران در سال گذشته میلادی رشد قابل‌ توجه ۱۵ درصدی را ثبت کرد.

این آمار حکایت از آن دارد که ایران در سال ۲۰۲۳ روزانه یک میلیون و ۴۰۰ هزار بشکه صادر کرده است که نسبت به سال پیش از آن ۵۰۰ هزار بشکه افزایش داشته است.

دیگر خبرها: آغاز عملیات حفاری ۶ حلقه چاه توسعه‌ای در میدان نفتی یادآوران، آغاز تعمیرات اساسی سکوهای تولید گاز پارس جنوبی، برگزاری نشست بررسی مسائل و مشکلات حوزه سرمایه انسانی صنعت نفت و پیشرفت ۶۵ درصدی طرح بنزین‌سازی پتروپالایش تهران از دیگر خبرهای صنعت نفت در هفته جاری بودند.

پیشنهاد هفته: عکاس شانا این هفته به‌مناسبت روز جهانی کارگر یک روز با کارگران شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت منطقه تهران همراه شد تا گوشه‌ای کوچک از تلاش‌های آنان را که عضوی مهم از صنعت نفت کشور هستند، به نمایش بگذارد و به آن‌ها خدا قوت بگوید؛ می‌توانید تصاویر این همراهی را اینجا ببینید.

دیگر خبرها

  • چرا «بحران وارفارین» دست از سر بیماران قلبی بر نمی‌دارد؟
  • هزینه‌کرد ۵.۵ میلیارد یورویی دولت سیزدهم برای بهبود وضع هوا و کاهش سوختن گازهای مشعل
  • انجام بیش از ۲۲ هزار بازدید از مجاری عرضه سوخت مایع و مصرف‌کنندگان عمده
  • انجام ۲۲ هزار بازدید از مجاری عرضه سوخت مایع
  • بازگشت بنزین مرگبار به چرخه سوخت
  • مشکل سرایت بنزین به آب‌های سطحی اهواز در حال رفع است
  • بیانیه شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه اهواز در خصوص سرایت بنزین به آب‌های سطحی
  • واکاوی تخصیص «۲ و نیم میلیارد دلار ارز برای مونتاژ ۲۵۰ هزار خودروی چینی» به جای تولید ۷۰۰ هزار خودرو در داخل!
  • گزیده‌های نفتی هفته
  • ۱۸۵ میلیون متر مکعب آب شرب در لرستان تولید شد